0

AWARD Olcay Gulsen heeft gisteren een prijs gekregen voorOlcay Gulsen kennen we als de zakenvrouw achter het merk SuperTrash. Items van het label zijn geliefd bij talloze vrouwen in Nederland en daarbuiten, maar SuperTrash focust zich niet alleen op kleding.

Naast accessoires en schoenen bestaat er ook lingerie van SuperTrash onder de naam Madame SuperTrash. Gisteravond werden de UK Lingerie Awards uitgereikt en Olcay heeft met haar lingerielijn de prijs ‘Best New Designer’ in de wacht gesleept.

I love the feel van onze lingeriecollectie Madame SuperTrash – het is sexy, vrouwelijk en powerful tegelijkertijd. Het winnen van de New Designer of the Year Award voelt als een kroon op ons werk”, aldus Olcay.

Nog niet bekend met de items van Madame SuperTrash? Bekijk het lookbook hieronder en klik op één van de foto’s om de setjes in de webshop van SuperTrash te zien.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen

Madame SuperTrash lookbook 2013 6 Madame SuperTrash lookbook 2013 4 Madame SuperTrash lookbook 2013 2 Madame SuperTrash lookbook 2013 7 Madame SuperTrash lookbook 2013 11 Madame SuperTrash lookbook 2013 1 Madame SuperTrash lookbook 2013 5 Madame SuperTrash lookbook 2013 8 Madame SuperTrash lookbook 2013 3 Madame SuperTrash lookbook 2013 9 Madame SuperTrash lookbook 2013 10

www.supertrash.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties