0

Het magazine Jackie staat ieder jaar in de spotlights vanwege de onthulling van de bachelor list: de top 50 meest begeerde single mannen van Nederland. Er kwam al een lijst voor gay mannen, maar vrouwen mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Gisteravond werd de lijst van meest begeerde vrijgezelle vrouwen volgens Jackie vrijgegeven en topmodel Lonneke Engel staat op een verdiende eerste plek. Natuurlijk was de hele Nederlandse pers en heel wat BN-ers op komen dagen om erachter te komen wie op de eerste plek stond. Vrouwen als Olcay Gulsen, Victoria Koblenko, Glennis Grace, Halina Reijn, Kim Kötter, Lieke van Lexmond, Liza Sips en Marvy Rieder staan ook in de top 50.

“Voor ons is Lonneke een vrouw van de wereld. Toen ze als 15-jarige aan de hand van Kate Moss haar debuut op de catwalk maakte, had ze al meteen internationaal succes als model. Maar ze wil méér. Ze heeft haar eigen bedrijf als health coach, werkt nog als model, woont in New York maar is ondertussen nog steeds een gezellige Brabantse. We vinden haar fabulous en helemaal Jackie.”, aldus Jackie’s hoofdredacteur Bastiaan van Schaik.

Het nieuwe Jackie nummer, met daarin natuurlijk de top 50 meest begeerde vrijgezelle vrouwen, ligt vanaf vandaag in de winkel. Natuurlijk siert Lonneke de cover!

Lonneke Engel en Bastiaan van Schaik

Lonneke met een flinke bos bloemen

Lonneke Engel met haar cover

Dé beeldschone cover

Actrice Kimberly Klaver

Presentatrice Geraldine Kemper

Model en presentatrice Marvy Rieder

Presentatrice Paulien Huizinga

Actrice en presentatrice Saar Koningsberger

Tennister Arantxa Rus

Jackie's hoofdredacteur Bastiaan van Schaik en socialite Morris Nieuwenhuis

Britt Dekker en Ymke Wieringa

www.jackieonline.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties