0

lieke van lexmond prix de la mode 2013 150Er zijn heel wat stijlvolle vrouwen in Nederland, maar een aantal steken daar met kop en schouders bovenuit. Denk aan Sylvie Meis, Lauren Verster én Lieke van Lexmond. Die laatste mocht gisteravond een leuke prijs mee naar huis nemen.

Want naast dat ze de Prix de la Mode van Marie Claire mocht presenteren, kreeg ze ook nog eens een eervolle award. Lieke’s kledingstijl valt duidelijk in de smaak bij het magazine en daarom werd ze bekroond tot Stijlicoon van het jaar 2013.

Lieke is erg blij met de prijs en droeg ‘m op aan haar zus Jetteke, die verantwoordelijk is voor de styling van de presentatrice en actrice. Andere winnaars tijdens de avond waren onder andere Iris van Herpen (Best Dutch Designer), Saskia de Brauw (Best Dutch Model) en Hennes & Mauritz (Best Fashion Entrepreneur).

"resenteer de prachtige avond in Koninklijk Theater #Carre voor #MarieClaire #prixdemode2013"

“resenteer de prachtige avond in Koninklijk Theater #Carre voor #MarieClaire #prixdemode2013″

"Wat een eer!!! Best style icon 2013 geworden bij #prixdelamode2013 Marie-Claire #Carre #emoji #trots Opgedragen aan mijn liefste zus #jettekevanlexmond 'Dank lieverd voor je prachtige styling en vooral dat je me steeds inspireert!'"

“Wat een eer!!! Best style icon 2013 geworden bij #prixdelamode2013 Marie-Claire #Carre #trots Opgedragen aan mijn liefste zus #jettekevanlexmond ‘Dank lieverd voor je prachtige styling en vooral dat je me steeds inspireert!’”

"Heerlijke avond en wat een lieve en mooie gepassioneerde mensen vanavond. Mooiste rozen van @LMflowerfashion , dank aan @Krommenacker @siddharthasimone #veuve #Carre #marieclaire #prixdelamode2013 @ClaudiaStraatms #BestStyleIcon2013 wow!!!"

“Heerlijke avond en wat een lieve en mooie gepassioneerde mensen vanavond. Mooiste rozen van @LMflowerfashion , dank aan @Krommenacker @siddharthasimone #veuve #Carre #marieclaire #prixdelamode2013 @ClaudiaStraatms #BestStyleIcon2013 wow!!!”

www.instagram.com/liekevanlexmond

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties