0

REVEAL wie is model van het jaarElk jaar kiest de modewereld een ‘Model van het jaar’ uit. Deze dame wordt onder andere beoordeeld op haar succesvolle carrière, veelbelovende toekomst en haar betekenis voor de industrie. En raad eens wie er dit jaar won?

Nee niet Karlie Kloss. Ook niet Coco Rocha. En zelfs niet supermodel en fashion darling Cara Delevinge, maar het model die dit jaar zich ‘Model van het jaar 2013′ mag noemen is… Kate Upton!

Het rondborstige model wordt geroemd voor de unieke manier waarop zij mode met sex appeal weet te combineren. Kate wordt door haar looks ook wel eens vergeleken met bombshell Marilyn Monroe, wat haar niet alleen een model maar ook een icoon maakt.

Nu moeten we eerlijk bekennen dat wij deze uitslag niet helemaal hadden verwacht. Ons geld stond op golden girl Cara Delevinge, die dit jaar niet van je netvlies af te slaan was. Met haar vele covers, campagnes, catwalk shows, en laten we niet vergeten haar verborgen talenten als drummen, acteren, zingen en gekke bekken trekken, hadden we verwacht dat ze deze award in haar zak had.

Zo zie je maar weer dat de modewereld je altijd weet te verassen. Kate neemt haar prijs op 4 september tijdens de 10e editie van de jaarlijkse Style Awards in ontvangst. Een avond die gehost zal worden door Nicole Ritchie.

REVEAL wie is model van het jaar

Model van het jaar 2013: Kate Upton

kate-upton-vogue-uk-cover

Kate Upton op de cover van Vogue UK

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties