0

ScarlettEen knalfeest vol internationale allure. Dat klinkt ons als muziek in de oren en dat is precies wat Glamour belooft met hét modefeestje van het jaar. De Nederlandse Glamour reikt op 15 december voor het eerst de Woman of the Year Award uit en volgens het magazine zal het dak van het Amsterdamse Amstel Hotel er af vliegen.

(Advertorial)

De vrouw die de felbegeerde Woman Of The Year Award in de wacht mag slepen moet wel aan een paar strenge eisen voldoen. Deze vrouw is krachtig, straalt allure uit, heeft lef, ambitie en een lust for life. Natuurlijk heeft deze powervrouw een gevoel voor mode en is ze het ultieme voorbeeld voor de lezeressen van het magazine.

De Britse Glamour reikt deze award al langer uit en onder andere Keira Knightley, Stella McCartney en Lady Gaga wonnen in het verleden de prijs. Naast deze award worden er nog vijf andere prijzen uitgereikt. Op dit moment zijn er inmiddels meer dan tweehonderd vrouwen door het magazine genomineerd. Spannend dus wie er op 15 december met de titel naar huis mag!

  • Sanne Groot Koerkamp
    Hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp
  • GLAMOUR COVER 11

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties