0

cara delevingne 150Ieder Brits model droomt ervan om ooit de prestigieuse prijs model van het jaar van ‘British Fashion Awards’ te winnen. Cara Delevingne was de afgelopen twee jaar al genomineerd, maar viel net buiten de boot wellicht dat 2014 dan eindelijk haar jaar wordt.

De jonge Brit is dit jaar namelijk weer genomineerd om kans te maken om model van het jaar te worden. Daarvoor moet ze het gaan opnemen tegen haar collega’s Jourdan Dunn en Sam Rollinson. De ‘British Fashion Awards’ worden ieder jaar uitgeraakt aan de grootste Britse namen in modeland. Naast de categorie voor de modellen zijn er ook awards voor designers.

Zo zal Victoria Beckham gaan strijden voor de prijs voor het beste merk van 2014 en dit wordt niet makkelijk voor haar. Alexander McQueen en Stella McCartney maken ook kans op deze award en dit zijn toch niet de minste namen. Voor de beste vrouwencollectie zal het gaan om ontwerpers J.W. Anderson, Christopher Kane en Erdem.

Natuurlijk kunnen ontwerpers van mannencollecties ook een prijs winnen en dat gaat om Tom Ford, Paul Smith, Christopher Bailey en ook Anderson. Alle beeldjes zullen uitgedeeld worden op 1 december in het Londen Coliseum.

  • cara delevingne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties