0

AUCTION Kris heeft verlovingsring van Kim geveild voorMaandag kwamen we met het leuke nieuws dat Lauren Conrad gaat trouwen en konden we meteen haar verlovingsring bewonderen. Nu blijkt dat je ook heel andere dingen kunt doen met een ring.

Als je Kris Humphries heet tenminste. Zijn huwelijk met Kim Kardashian duurde zoals je weet niet zo heel lang, en na de break up wilde Kim de verlovingsring niet langer houden en gaf ze haar afdankertje terug aan Kris. Om de ring nou om zijn rechterhand te dragen, vond de basketballer een beetje te ver gaan en dus besloot hij de ring te veilen.

En zo gezegd, zo gedaan. Voor maar liefst 620.000 dollar ging het sieraard naar een nieuwe eigenaar. Het geld heeft Kris trouwens niet zelf gehouden, hij schonk het aan een goed doel. Toch is de opbrengst van de ring lang niet zoveel als hij er in eerste instantie voor betaald zou hebben.

Als we Kris moeten geloven tenminste, want hoewel hij zelf zegt 2 miljoen voor de ring te hebben neergelegd, zou volgens bronnen het sieraad niet eens de helft waard zijn. Het lijkt in ieder geval een win win situatie, want volgens een insider is ook Kim blij dat de ring eindelijk verkocht is.

Nieuwsgierig naar de ring? Bekijk ‘m hier!

Kris en Kim (met de ring) in gelukkigere tijden

Kris en Kim (met de ring) in gelukkigere tijden

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties