0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Stiekem ben ik natuurlijk heel blij dat deze week achter de rug is: ik denk dat verhuizen van niemand een hobby is. Maar wat ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe huis! Ik kijk echt uit naar de maand december want deze gaat echt top worden! Mijn boek is naar de drukker en ga ik komende maandagavond lanceren. Echt top!

Voor het eerst in lange tijd ben ik weer naar de sportschool gegaan en het was heerlijk! Het ILFN team had een hele leuke week. Redacteur Jasmijn ging naar het Gemeente Museum in Den Haag voor een interessante modetentoonstelling en project manager Lex ging schaatsen op Museumplein in Amsterdam.

Nieuwsgierig wat ik en het ILFN team nog meer meemaakten? Bekijk dan snel de foto’s hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties