0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Heb echt weer een busy week achter de rug! Na talloze opnames zijn eindelijk de afleveringen van mijn reallife soap genaamd de Wondere Wereld van Annic online. Zo leuk om al die positieve reacties te krijgen! Daarnaast werd er een mini-docu over mij gemaakt door ING. Ook echt super leuk!

Maandag had ik afspraken met het magazine Fashionista en voor het ontwerpen van mijn eigen bril met Eyelove. Daarna snel naar huis om mijn koffer in te pakken: ik ging naar Stockholm voor de show van Bjorn Borg en ontmoette daar niemand minder dan Conchita om vervolgens naar Ibiza te gaan voor de show van ByDanie!

Bekijk snel mijn week en die van het ILFN team hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties