0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Na tweemaal naar Parijs afgereisd te zijn afgelopen maand, mocht ik nu weer naar Londen om voor Renault een filmpje te maken met de leukste Christmas shop tips van de Engelse hoofdstad! In plaats van met het vliegtuig of de boot, pakte ik gewoon mijn Twingo en reed zo naar het shopping walhalla toe. Vanaf 8 december kun je het resultaat bewonderen op everywheretwingo.nl!

Heb jij trouwens al kaarten gescoord voor mijn Masterclass? De eerste editie is helemaal uitverkocht maar ook de tweede gaat als een speer. De kaarten kosten nog geen 15 euro en je krijgt er ook nog eens mijn eerste boek erbij! Klik hier om te bestellen!

Wat ik en mijn ILFN nog meer meemaakten afgelopen week? Bekijk dit snel hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties