0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Heb ik het normaal gesproken al druk, nu had ik het ook nog eens razend druk in verschillende delen van de wereld. Vorige week ging ik met Swarovski naar Parijs om daar achter de schermen een kijkje te mogen nemen en gisteren vertrok ik naar Londen met Renault om voor jullie te vloggen!

Daarnaast onthulde ik mijn allereerste boek en gingen de kaarten voor de masterclass als een dolle. Ik vind het echt zo super leuk dat jullie er allemaal bij willen zijn! Helaas kwam er wel een einde aan een ander avontuur. De laatste aflevering van ‘De wondere wereld van Annic’ verscheen online, maar niet getreurd, alle afleveringen kun je rustig nakijken op de site!

Bekijk mijn week hieronder. Wil je bij de masterclass aanwezig zijn, klik dan als de wiedeweerga op één van de onderstaande foto’s want OP is echt OP!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties