0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Hebben jullie de nieuwe Fashionista al gescoord? Er staat een interview met mij in en, voor wie het nog niet wist, ik ben volgende maand de gasthoofdredacteur van het blad dus dan moet je ‘m sowieso ook even scoren! Het regende nominaties de afgelopen tijd en vorige week kreeg ik te horen dat ik ook nog genomineerd ben voor de Clinique Smart Beauty award. Echt super leuk!

Verder vond deze week de derde editie van het powervrouwendiner plaats en dit keer namen de meiden van Make My Event het op zich. Wat een super toffe avond hebben we gehad. We gingen van hot naar her om te eten en te drinken en het was echt weer super gezellig.

Benieuwd wat ik en het ILFN team nog meer meemaakten? Bekijk dan snel alle foto’s hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties