0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Wat een megadrukke maar heerlijke week heb ik weer achter de rug! Eind vorige week druppelden de reacties op mijn boek binnen en die waren zo lief en enthousiast! Ik ben super blij dat het boek in de smaak valt! Vrijdag mocht ik stapels van mijn boek signeren, ik deed het met liefde, maar ik was wel even bezig met de 800 exemplaren. Deze ontvingen alle aanwezigen van mijn Masterclasses in de Koepelkerk in Amsterdam afgelopen zondag! Ook daar was iedereen mega enthousiast! Zo leuk!

Mijn maandagochtend begon meteen al goed met een interview over mijn boek. Later die avond ging ik met mijn zusje naar de Glamour Woman Of The Year & Generation Glamour awards. Wat een spektakel!

Nieuwsgierig naar mijn complete week en die van het ILFN team? Bekijk het hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties