0

annic 6404,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Heb weer een heerlijk weekje achter de rug! Deze werd op donderdag afgetrapt door een brainstorm met de lieve Miss Lipgloss. Onder het genot van een lekkere lunch hebben wij wat leuke ideeen bedacht. Too be continued! Zaterdagavond ging ik samen met Karlijn Visser van Goodiebag Girl naar de lancering van de nieuwe HTC in de Harbour Club. Top avond gehad!

Het weekend sloot ik af op zondag bij mijn zusje thuis. Mijn schattige kleine nichtje was ook van de partij! Benieuwd naar alle foto’s van mijn week en die van het ILFN team? Bekijk het hieronder! En oh ja! Ik ging ook nog even ringen passen bij Diamond Point in de Bijenkorf! Ik had een ton (!) om mijn vingers!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties