0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

In mijn vorige diary konden jullie al zien dat ik van een vakantie aan het genieten was op Ibiza, en omdat het eigenlijk véél te kort was én je maar keer leeft (YOLO) besloot ik er gewoon een dagje aan vast te knopen. Donderdagavond was het dan toch echt tijd om naar Nederland te gaan en ik werd vrijdag meteen warm verwelkomd door regen :-(.

Zaterdag ging ik heerlijk sushi eten bij de Harbour Club, maandag had ik een super leuk diner, dinsdag was ik bij de officiële opening van de Jo Malone shop in shop in de Bijenkorf in Amsterdam en woensdag ging ik op bezoek bij de Google caravan.

Bekijk dit en nog meer in mijn diary hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties