0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week werd superleuk afgetrapt want ik was uitgenodigd voor een speciaal Hunkemoller event waar ik Sylvie aan de tand mocht voelen over haar nieuwe lingeriecollectie van het merk! Echt heel leuk om haar weer te spreken.

Ook had diverse meetingen met het magazine Fashionista want, groot nieuws, ik ben binnenkort gasthoofdredacteur van het blad! Zo maak ik een editorial, kies ik producten uit voor de shoppings en nog veel meer!

Nieuwsgierig naar mijn complete week en die van het ILFN team? Bekijk dan snel de foto’s hieronder!

Laden

VIDEO: Net een interview gehad met @SylvieMeisnews over haar nieuwe collectie voor @Hunkemollerhq! Binnenkort is het interview te zien (en te horen) in ‘De Wondere Wereld van Annic’! P.s. Mijn broek is van @lushified en trui van @ca_europe!

Weergeven op Instagram

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties