0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Ik was een tijdje bezig met de voorbereidingen van het ILFN kerstuitje en maandagavond was het eindelijk zover! Na de goodiebags ingepakt te hebben en sieraden te hebben uitgezocht, ging ik met twee tuk tuks naar het Wolrd Fashion Centre om daar mijn team op te halen. Zij wisten nog helemaal niet wat het plan was dus wat er stond te gebeuren was een supergrote verrassing!

Per tuk tuk gingen we eerst naar Vondelpark3 om een paar kleine gerechtjes en vervolgens door te gaan naar Ron’s Gastrobar waar we genoten van tong met wilde spinazie en fregola. Daarna volgde buiten een heerlijke en flink sterke cocktail van Spraakwater om onze avond te vervolgen bij The Oyster Club met sushi. Tot slot aten we een dessert bij Brasserie van Dam. Heb echt een top avond gehad met het hele ILFN team!

Het is inmiddels meer dan twee weken geleden dat ik mijn boek lanceerde en de eerste druk is uitverkocht! Tijd voor een tweede druk en die zal hopelijk heel snel in de winkels liggen!

Nieuwsgierig naar mijn complete week en die van het ILFN team? Bekijk dit hieronder!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties