0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week legden ik en mijn team de laatste loodjes aan mijn boek. Kan bijna niet geloven dat het op 8 december gelanceerd gaat worden! Echt een dream come true… Daarnaast ben ik nog bezig met een heel leuk secret project maar helaas kan ik jullie daar nog niks over vertellen!

Woensdagavond togen ik en een groot deel van het ILFN team naar de lancering van de samenwerking van ModeMusthaves en Opel. Ben zo trots op mijn zusje! Daarnaast ben ik deze week heel druk geweest met mijn verhuizing. Morgen is het zover en ga ik mijn nieuwe stulpje betrekken met mijn vriend! Sint en Piet kwamen trouwens ook nog even langs op kantoor om voor iedereen een smakelijke traktatie neer te leggen. Je begrijpt dat het ILFN team blij verrast was!

Bekijk de foto’s hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties