0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Wat heb ik een heerlijke week achter de rug! Donderdag had ik een super drukke maar leuke draaidag voor mijn reallife soap en had ik onder andere een lunch van Talkies. Vrijdag ging in naar Maastricht. Wat een heerlijke en mooie stad is dat!

Het weekend stond voor mij in het teken van relaxen omdat ik deze week weer vol aan de bak moest. Naast opnames voor Editie NL, had ik allemaal leuke afspraken, ging ik shoppen bij WE en borrelen bij Prada.

Nieuwsgierig naar mijn leuke drukke week en die van het ILFN team? Bekijk de foto’s hieronder! Maar eerst nog een aflevering van mijn reallife soap en de items die ik hierin aanhad!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties