0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Afgelopen vrijdag was ik te vinden in Maastricht. Ik reisde op tijd af naar het zuiden voor de bruiloft van mijn beste vriendin in België die dag erna. Voor het event had ik een prachtige oudroze jurk van LaDress die ik combineerde met high heels van Sacha. Heb echt een topdag gehad!

Zondagochtend moest ik alweer vroeg uit de veren maar dat was helemaal niet erg want ik had iets heel leuks op de planning staan: het ING Jumpstart event! Naast dat ik een lezing gaf, zat ik in de jury. Een leuke afsluiter van een super weekend!

Redacteur Jasmijn reisde vorige week vrijdag af naar Hamburg (jawel de stad van Sylvie, helaas was ze zelf in Munchen) voor een perstrip en het ILFN team werd verwend met heerlijke gezonde drankjes!

Bekijk mijn complete week en die van het ILFN team hieronder!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties