0

annic 6405 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Wow, wat een week! Nog niet zo lang geleden begon ik met het schrijven van mijn eerste boek en nu heb ik mijn boek afgelopen maandag mogen lanceren in de Sky Lounge in Amsterdam. Wat een belangstelling! En, terwijl iedereen Sinterklaas aan het vieren was rende ik van hot naar her voor interviews. Echt super leuk!

Ik mocht een item opnemen voor het NOS 20.00 uur nieuws, ik werd op ILFN HQ geïnterviewd voor NED 1 en onder andere WNL, Quote, Metro, Nu.nl en het Parool gaven aandacht aan mijn boek. Het leek wel wereldnieuws! Natuurlijk zat de redactie ook niet stil en waren ze allemaal aanwezig bij de lancering, echt een feestje.

Nieuwsgierig wat ik en het ILFN team nog meer meemaakten? Bekijk dan snel de foto’s hieronder!

VIDEO: Vers van de pers rollen mijn boeken nú van de band af bij de drukker! Vanaf nu officieel te bestellen bij o.a. Bol.com! 

Een video die is geplaatst door Annic van Wonderen (@annicvw) op

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook? Mijn Username is: AnnicVW!

Over Annic
5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties