0

Zoals je weet heb ik in maart mijn eigen kledinglijn in samenwerking met Peoples Avenue gelanceerd. Zo cool! Mensen vragen vaak wat mijn lievelingsitem uit mijn collectie is, en dat is natuurlijk heel erg moeilijk want ik vind alle items mooi. Maar, als ik ècht moet kiezen, kies ik voor de twee t-shirts met quote omdat ik die het meeste draag.

"Het eerste shirt is speciaal voor mijn vriend Robert, ik wilde een t-shirt met een tekst speciaal voor hem"

Zoals je op mijn social media accounts en in mijn boek kunt zien ben ik echt dol op quotes! Ze inspireren mij vaak zakelijk. Maar ook privé is het een leuke manier om iemand blij te maken of bijvoorbeeld je waardering voor iemand uit te spreken. Dat laatste heb ik gedaan met deze twee t-shirts. Het eerste shirt is speciaal voor mijn vriend Robert, ik wilde een t-shirt met een tekst speciaal voor hem. De quote "Holly Shit I Love You" stond al snel vast. 

"Doordat de stof organic is krijg je er minder snel gele plekken onder je oksels"

Het tweede t-shirt wilde ik simpel houden, want het is mijn 'perfect white tee'. Van dit t-shirt moet je er eigenlijk minimaal vijf in de kast hebben liggen. De stof is zacht en doordat de stof organic is krijg je er minder snel gele plekken onder je oksels, hij heeft een perfect decolleté, hij is wat langer zodat je niet na één keer wassen een te kort t-shirt hebt en ik heb op de achterkant een kleine quote speciaal voor degene die achter je staat. Is toch té leuk? Sta je in de rij ergens te wachten en degene die achter je staat leest die quote en wordt daar weer blij van. Leuk toch? Ik houd van positieve energie! 

Hoe je de t-shirts kunt combineren hoef ik je denk ik niet te vertellen, want ze kunnen natuurlijk o-ver-al op! Zoals op de rok uit mijn collectie, maar ik heb ze zelf de afgelopen drie weken op mijn vakantie vaak in combinatie met de denim shorts uit mijn lijn gedragen. Het fijne is dat ook deze denim organic is en dus extra zacht aanvoelt. 

Speciale code!
Het leuke is dat je met code: ANNICLOVESPEOPLES 15% korting krijgt! En de eerste 50 bestellingen ontvangen gratis mijn slaapmasker t.w.v. €19,90, met de quote "I Am Not A Moring Person"! Wist je dat je trouwens dat je veel beter en dieper slaapt met een slaapmasker? Door de organic stof voelt ook het slaapmasker super zacht en fijn aan.

www.peoplesavenue.nl

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties