0

Je hebt het al een klein beetje in mijn vlog kunnen zien: de winnaressen én zussen Aniek en Eveline van de make-over met Rob Peetoom en ModeMusthaves.com waren in Amsterdam voor hun grote dag! Bij Rob Peetoom Hair + Make-up van Vincent Langendijk op de Elandsgracht werden de dames geknipt, gekleurd met REDKEN en gekapt door haarstylist Danique de Vries en als kers op de taart mocht ik – als vanouds – de styling doen met de leukste najaarskleding van Modemusthaves (die je in dit artikel direct kunt shoppen). Een feestje dus!

"Natuurlijk zijn we niet zomaar kleuren gaan mixen en shirtjes gaan stylen, we hadden de dames van tevoren al gevraagd wat ze belangrijk vonden"

Natuurlijk zijn we niet zomaar kleuren gaan mixen en shirtjes gaan stylen, we hadden de dames van tevoren al gevraagd wat ze belangrijk vonden in hun make-over. 

voor foto
De vóór foto...

Eveline wilde graag een mooie vrouwelijke uitstraling, terwijl Aniek het liefst een stoerdere kant van zichzelf wilde ontdekken. Dat kan geregeld worden! Zelf had ik dozen vol mooie kleding meegenomen, maar eerst ging haarstylist Danique aan de slag met haar schaar en de producten van de REDKEN extreme lijn

danique

Deze extreme lijn zorgt voor versterking en opbouw van het haar. Daarnaast kiest Danique voor de Color Extend Magnetics lijn die de kleur van je haar beschermt en verzorgt.

lange lob

Danique: ‘Bij Eveline hebben we gekozen voor een stoere, maar toch vrouwelijke lob, de trend van dit moment en perfect voor haar. De donkerblonde kleur hebben we opgelicht met mooie frisse blonde accenten." 

Wil je zelf aan de slag met de Redken producten die Danique gebruikte? Kijk dan op de Rob Peetoom website voor meer informatie over de producten. De Extreme lijn bouwt je haar op en verterkt het, terwijl Color Extend Magnetics producten de kleur van je haar beschermt en verzorgt. 

make over

"Vervolgens was het tijd voor de kleding!"

Vervolgens was het tijd voor de kleding! ModeMusthaves heeft voor alle stijlen de geschikte look, dus het was nog moeilijk om te kiezen voor dé looks van de ladies voor vandaag. 

make over

Voor Eveline ging ik voor een elegante, gouden plissérok tot net over de knie en eenzwarte blouse met witte sterren voor het stoere accent, elegante oorbellen én natuurlijk mooie hakken.

make over

make over

Danique over Anieks nieuwe look: "Bij Aniek hebben we de bruine kleur omgetoverd naar een mooie red-violet tinten. Die staan geweldig in een coupe veel lagen die wat stoerder in het gezicht vallen!”

Eindresultaat

Bij het stoere nieuwe kapsel van Aniek mocht natuurlijk één materiaal niet ontbreken: leer. Met een leather look rok, stoere laarsjes, een statement tee en een mooie choker stylede ik het geheel af met een burgundy hoed.

make over

make over

make over

make over

make over

En wat vonden de dames ervan? "Het was een fantastische dag! Ontzettend leuk om zo verwend te worden en wat zijn we blij met het resultaat! Bedankt, Annic!"

Missie geslaagd! 

make over

make over

make over

Eindresultaat 2
Aan het eind van de dag gingen de winnaressen met een goodiebag van Rob Peetoom naar huis met producten van Redken en een cadeaubon van ModeMusthaves!

Meer informatie over Rob Peetoom: www.robpeetoom.nl
Meer informatie over ModeMusthaves: www.modemusthaves.com

Foto’s: Fotograaf Kim Strobos  

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties