0

ADVERTORIAL Zwijmel weg met Liam Hemsworth bij Love and HonorWij vrouwen zijn dol op super romantische films. The Notebook, Dear John, Safe Haven… zwijmel. Het liefst kijken we ze met vriendinnen en een flinke portie chocolade. Heb jij deze week een moment niks te doen? Dan hebben wij de ultieme tip voor je!

Vanaf 4 juli draait er namelijk weer een film in de bioscoop waar je flink wat traantjes bij weg kunt pinken; Love and Honor. Het verhaal? Soldaten Dalton (Austin Stowell) en Mickey (Liam Hemsworth… smul!) hebben de mogelijkheid om een weekje naar huis te gaan tijdens de Vietnam oorlog. Dalton probeert het goed te maken met zijn vriendin die het uitgemaakt heeft en zich aan heeft gesloten bij een anti-oorlog beweging en Mickey wordt super verliefd op de beeldschone Candace.

So far so good… maar om geaccepteerd te worden door de twee dames moeten Dalton en Mickey liegen dat ze gevlucht zijn en helemaal niet oorlog willen voeren. Dat terwijl ze over een weekje weer terug verwacht worden in Vietnam om te vechten. Wat zullen ze kiezen? Geven ze gehoor aan hun belofte om te strijden in naam van hun vaderland of gaan ze voor de liefde?

Bekijk de trailer en een aantal stills uit de film hieronder!

love and honor film 1

love and honor film 2

love and honor film 3

love and honor film 4

love and honor film 5

love and honor film 6

love and honor film 7

love and honor film 8

love and honor film 9

love and honor film 10

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties