0

ADVERTORIAL Zonnebrillenmerk Carrera gaat terug naar haar rootsDe zomer begint bijna en dat betekent dat een goede zonnebril een must is. Natuurlijk kun je voor de geijkte designermerken gaan maar is het niet veel leuker of een origineler merk te kiezen?

Dan ben je bij Carrera aan het goede adres. Het merk werd in 1956 in het leven geroepen door Wilhelm Anger. Hij haalde inspiratie voor de brillen uit de Carrera Panamerica; een levensgevaarlijke race die werd gehouden om de komst van de superlange snelweg tussen Noord en Zuid-Amerika te vieren. Carrera’s motto? There is no reward in life without risk!

Anno 2013 gaat het merk weer terug naar die race roots met hun brillen. De Carrera collectie is onderverdeeld in vier thema’s genaamd Icons, Muses, Craze en Active. In de Icons collectie zitten, de naam geeft het al aan, de iconische brillen van het merk. Denk aan de Carrera 80 met zijn dunne metalen frame en gepolariseerde lenzen en de Carrera 6000 die in talloze kleuren en varianten te verkrijgen is.

De Muses collectie kun je terecht voor brillen met een vintage feeling die wel 2013 waardig zijn. Zo heeft de Carrera 6002 een optyl frame met een subtiele metalen neusbrug. De Craze collectie richt zich op hedendaagse trends zonder de karakteristieke Carrera details uit het oog te verliezen. Denk; vrolijke kleuren en vrouwelijke modellen.  De Active collectie bestaat uit zonnebrillen die perfect zijn voor outdoor-activiteiten. Zo is de Carrera 59 een ultra-lichtgewicht en super comfortabel.

Ontdek de nieuwe Carrera collectie in alle Eye Wish opticiens.

www.carreraworld.com/nl/

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties