0

ADVERTORIAL Zo was onze Juice Master detox weekVorige week maandag begonnen we, zoals jullie hebben kunnen zien, met zijn allen vol goede moed hier op de redactie van ILFN aan de sappenkuur. Na de tweede dag waren er van ons clubje inmiddels een aantal mensen afgevallen.

De eerste 2 à 3 dagen kunnen namelijk voor sommige mensen erg zwaar zijn, ook voor ons. Het lichaam gaat deze dagen namelijk hard aan de slag om alle gifstoffen uit je lichaam te vervoeren en dat merk je. Tijdens deze dagen hadden we weinig last van honger, maar waren we wel erg moe. Na de derde dag ging de energie als een speer omhoog, begon onze huid te stralen en, niet geheel onbelangrijk, zaten we strakker in ons vel. Lees: plat en strak buikje.

De voorbereiding is erg belangrijk, vooral mentaal. Het is daarom echt aan te raden het boek 7lbs in 7 days van Jason Vale te lezen voordat je begint. Wat gebeurt er na die 7 dagen? Ga je dan weer gewoon normaal eten? Het doel is dat je na deze week geen behoefte meer hebt in slechte dingen. Dus geen pizza, burgers en patat met mayonaise. Het boek Turbo Charge your life in 14 days van Jason Vale is een perfecte aanvulling als je de zevendaagse detox hebt gevolgd en staat vol met gezonde recepten waar je wel behoefte aan hebt.

Wil je ook een keer een detox doen? De pakketten die speciaal zijn gemaakt blijven nog een tijdje online. Daar zit alles in om te gaan starten met een juicy lifestyle.

Houdt de Facebook & Twitter van Juice Master in de gaten voor tips en nieuwtjes. Vragen of advies nodig? Dan kun je altijd via dit emailadres contact opnemen met Juice Master.

juicemaster resultaat na een week

www.juicemaster.com/nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties