0

Ben jij ook zo iemand die vroeger maar al te graag cakes bakte? Toen deed je dat in een langwerpige bak of hoogstens een tulband. Anno 2012 is dat wel anders want de cupcake heeft Nederland veroverd!

Natuurlijk kun je ze op bepaalde plekken kopen maar het is nog leuker én origineler als je ze zelf maakt. Doe jij dit graag en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Neem dan een kijkje op het eerste YouTube kanaal voor cupcakefans, genaamd ‘Cupcakes Versieren‘, dat opgezet is op initiatief van Dr. Oetker.

Op het kanaal staan video’s van échte CupCakeSterren (verkozen met behulp van een wedstrijd van Dr. Oetker) tot aan bloggers en allerlei andere video’s waardoor je mooiere cupcakes kunt maken. Elke maand zal het kanaal worden aangevuld met nieuwe filmpjes.

Wat je er kunt vinden en leren? Technieken natuurlijk! Van een mooie toef, een cupcake boeket tot aan het maken van een kerstboom. Zowel de gevorderde cupcake bakker als de beginner kunnen er terecht.

Zin om op versiertoer te gaan? Bekijk het kanaal Cupcakes Versieren hier en abonneer je zodat je de video’s kunt bekijken! Wij zijn al lid!

www.youtube.com/cupcakesversieren

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties