0

ADVERTORIAL Zo krijg je mooie verzorgde oksels dit voorjaarBelieve it or not, nog even geduld en dan is het mooi weer en wie houdt daar nou niet van? Een terrasje pakken, naar festivals gaan en dat gehuld in luchtige kleding. Goedverzorgde oksels zijn dan natuurlijk een must. Niemand vindt rode plekken onder de armen aantrekkelijk en daarnaast voelt het niet prettig aan ook.

De manier om dit te helpen voorkomen? Dove deodorant! Wist jij dat 36 procent van wat je wegscheert huid is? En wist je dat de huid van je oksel ongeveer veertien dagen nodig heeft om zichzelf te vernieuwen? Dat terwijl de meeste vrouwen zich om de twee of drie dagen scheren. Jouw oksels krijgen zo dus nooit de kans om zich volledig te herstellen! Tijdens het scheren van jouw oksels ontstaan kleine beschadigingen die uiteindelijk kunnen resulteren in irritaties.

Dove deodorant helpt niet alleen tegen zweet en vieze geurtjes gedurende 48 uur maar zorgt er ook voor dat jouw oksels goed verzorgd zijn. Dankzij ¼ hydraterende crème en vitamine E krijgt jouw huid alle verzorging die ze nodig heeft. Met Dove heb je binnen zeven dagen zichtbaar zachtere en gladdere oksels

Benieuwd naar de vier feiten over het ontharen van oksels die vrouwen écht zouden moeten weten? Bekijk het hier!

dove deo

dove deo

www.dove.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties