0

ADVERTORIAL Zo blijft jouw nagellak 2 weken perfect zittenGekleurde nagels zijn meer geliefd dan ooit! Tijdens de recessie grijpen vrouwen traditiegetrouw vaak naar lipstick, maar nagellak heeft het kleurtje op de lippen verslagen. Het enige jammere is dat nagellak zo snel lelijk wordt. Als jouw lakje 5 dagen mooi blijft zitten, heb je mazzel.

Gelukkig komt daar nu verandering in dankzij SensatioNail! Het merk komt met een Gel Nail Polish die gegarandeerd twee weken lang (en soms nog langer) perfect gelakte en hoogglanzende nagels geeft zonder beschadigingen. Het schijnt zelfs dat je er met een mesje over heen kunt gaan zonder beschadigingen te veroorzaken (don’t try this at home…). Daarnaast is de lak ook aangebracht in een mum van tijd!

Het enige wat je hoeft te doen is het eenvoudige stappenplan volgen. In de Starters Kit (een eenmalige uitgave van € 69,99) zit alles wat je nodig hebt om tien keer zelf perfect gelakte nagels te maken met een professioneel resultaat: de LED lamp, de Gel Cleanser, de Gel Primer, de Gel Base & Top Coat en de Color Gel Polish. Er zit dus een kleurtje bij inbegrepen, maar de Color Gel Nail Polish (€ 14,99) is ook los verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren.

Nadat je tien keer gebruik hebt gemaakt van de Starters Kit en de Gel Cleanser, de Gel Primer, de Gel Base & Top Coat op zijn, kun je de Essentials Kit aanschaffen (€ 19,99) waar deze dingen inzitten. Om de nagellak gemakkelijk te verwijderen heb je de Removal Wraps (€ 6,99) nodig in combinatie met aceton. Daarnaast kun je eventueel gebruik maken van de Removal Tool.

Wij probeerden SensatioNail zelf en zijn enthousiast! Wij waren ongeveer een half uurtje bezig om de gelnagellak op te brengen, wat langer dus dan normaal, maar in ruil daarvoor blijft de lak wel twee weken goed zitten! Daarnaast is het in verhouding veel goedkoper dan een tiental keren gelnagellak op laten brengen.

Bekijk onze foto’s en het stappenplan hieronder! Voor meer informatie, zoals verkooppunten van SensatioNail, klik je hier!

1

De verschillende kits.

2

Inhoud van de kits.

3

Vijl en polijst de nagels licht zodat je een wat ruwer oppervlak krijgt en de lak beter pakt. Maak met pluisvrije doekjes en de Gel Cleanser de nagel schoon. Breng vervolgens de Gel Primer aan en laat deze aan de lucht drogen.

4

Vervolgens lak je jouw nagels met de Gel Base & Top Coat. Vermijd de huid en nagelriem en haal het kwastje voorzichtig langs het topje van je nagels. Houdt jouw nagels 30 seconden onder de lamp (het eerste piepje) die bij de Starters Kit zit. Eerst de ene vier vingers…

5

…vervolgens de vier vingers van je andere hand.

6

Jouw twee duimen gaan apart eronder.

7

Breng vervolgens een dun laagje van de Color Gel Polish aan op jouw nagels. Laat dit 60 (!) seconden uitharden onder de lamp op de manier die je ook hebt gedaan met de Gel Base & Top Coat.

8

Breng nog een laagje Color Gel Polish aan.

9

Laat dit weer op dezelfde manier uitharden onder de lamp.

10

Tot slot breng je nog een dunne laag van de Gel Base & Top Coat aan om deze 30 seconden onder de lamp uit te laten harden.

11

Met een pluisvrij doekje en de Gel Cleanser verwijder je de vochtige laag op je nagels.

12

Jouw nagels zijn nu droog!

Het resultaat!

Het resultaat!

www.sensationailpolish.eu

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties