0

ADVERTORIAL Word jij het nieuwe gezicht van LushifiedZijn de keywords voor jouw stijl fashionable en trendy maar met een twist dat je altijd opvalt tussen een massa leuk geklede meiden? Dan is deze webshop echt iets voor jou!

De items van Lushified brengen je met hun felle kleurtjes en opvallende printjes in de tropische sferen van Ibiza. Bikini’s en schoenen met fringe, shirtjes met glinsterende pailletten en waistcoats met aztec details; bij Lushified vind je het allemaal.

Wil jij niet alleen in het dagelijks leven rondlopen in de kleding van de shop, maar zou je ook willen schitteren in een campagne voor Lushified? Dat kan! Het merk is namelijk op zoek naar vrouwen met karakter die de You Can Go Your Own Way campagne willen sieren.

Het enige wat je moet doen, is een eigenzinnige foto van jezelf maken en hem plaatsen op je Instagram account. Voeg #lushifiedmodel toe en roep al je vrienden op je foto te liken. De meeste likes? Dan maak jij kans om hét future model voor Lushified te worden!

Klik hier of op onderstaande afbeelding voor meer informatie over de contest.

advertorial lushified het nieuwe gezicht

www.lushifiedmodel.nl

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties