0

ADVERTORIAL Win unieke kennismaking met de perfecte jeansHét iconische jeansmerk is natuurlijk sinds jaar en dag Levi’s. In 1934 kwam het merk met de vrouwenjeans genaamd Lady Levi’s en zo werd er in 2010 Curve ID onthult; een goed passende jeans voor elk figuur. Dé uitkomst voor alle dames die moeite hebben met het kopen van een goede spijkerbroek.

Of dé perfecte jeans bestaat? Wat ons betreft nu wel! Naast Curve ID komt Levi’s nu met Levi’s Revel; een spijkerbroek die dankzij de Liquid Shaping Technology nauw op jouw lichaam aansluit en zijn vorm behoudt. Hello perfect butt én ellenlange benen! De jeans is gemaakt van een zachte stof waar jij je direct in thuisvoelt. Net als de gewone Curve ID jeans komt Levi’s Revel in Slight, Demi en Bold Curve én in verschillende modellen en wassingen.

Wil jij in een speciale omgeving op een unieke manier kennis maken met dé perfecte jeans? Dat kan! Wij geven 40 duotickets weg voor een speciale I Love Fashion News Revel event op 30 oktober om 19:00 in de Levi’s Pop-up Revel Room op de Kalverstraat 101 in Amsterdam. ILFN’s Founder & Director Annic is deze avond ook aanwezig omdat zij de ILFN fans ook weer een keer wil ontmoeten!

Tijdens deze avond kun je kennis maken met deze nieuwe levi’s Revel jeans onder het genot van bubbels en hapjes én kun je de nieuwe lipstick lijn van Ellis Faas uitproberen. Daarnaast ga je met een goodiebag naar huis! Dat klinkt jou vast als muziek in de oren. Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarin ook jouw telefoonnummer. Good luck ladies!

Levis Revel 1

Levis Revel 2 Levis Revel 3 Levis Revel 4 Levis Revel 5 Levis Revel 6 Levis Revel 7 Levis Revel 8 Levis Revel 9

www.levi.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties