0

ADVERTORIAL Win een Sabra Summer Party voor jou 50 vriendenEen stokbroodje met kruidenboter is zo 2012. Het is niet alleen ongezond, maar het wordt ook eens tijd voor een variant op de oude vertrouwde snack. Waarom presenteer je niet jouw eigen mezze schaal met daarop de heerlijke houmous van Sabra?

Houmous is een smakelijke dip bestaande uit kikkererwten, geroosterde sesampasta en een mix van traditionele specerijen uit het Midden-Oosten. Houmous bevat plantaardige eiwitten, heeft weinig verzadigde vetten en bevat géén cholestrol. Bovendien is het zuivel en glutenvrij. In het Midden-Oosten en in landen rond de Middellandse Zee eten ze dagelijks deze gezonde snack. Naast dat je met pita in houmous kunt dopen, is het ook mogelijk om verschillende groenten te gebruiken zoals selderij en komkommer. Onze persoonlijke favoriet is wortels!

Er is voor ieder wat wils want Sabra houmous is verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: Houmous Classic, Pikant, Fijne Kruiden, Knoflook en Arabia. Niet zo’n fan fan houmous? Sabra heeft naast de verschillende varianten houmous ook lekkere tehina’s en een heerlijke auberginesalade. Sabra producten zijn in de supermarkt te vinden bij de koelverse salades.

Wil jij deze zomer graag een megafeest geven voor al jouw vrienden? Dan moet je zeker meedoen met de actie van Sabra en maak kans op een Summer Party voor jou en 50 vrienden! Los de puzzel op de Sabra Facebookpagina snel op en wie weet win jij dit geweldige feest of één van de andere zonnige prijzen.

Ook leuk; Sabra trekt deze zomer langs de Nederlandse kust met de Sabra Oase. Hier kun je genieten met je vrienden van strand, zon en heerlijke Sabra houmous. Kijk op de Facebookpagina waar de Sabra Oase is binnenkort te vinden is.

sabra1

sabra2

sabra3

sabra5

sabra6

www.facebook.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties