0

ADVERTORIAL Win een compleet verzorgd weekend glampingAan kamperen hangt nou niet echt een chic imago. Met wc-papier onder je arm naar het toilet gaan is dan ook niet zo charmant. Gelukkig kan kamperen ook heel anders!

Zo anders dat wij zelfs enthousiast worden! Al van ‘glamping’, oftewel glamorous camping, gehoord? Dit doe je in een tent die voorzien is van alle luxe die je kunt bedenken. Glamping kan wat ons betreft absoluut concurreren met een luxe hotel.

Zie jij een luxe weekend urban glamping, inclusief shoppen en cocktails nippen, wel zitten? Dat kan geregeld worden! Opel geeft in samenwerking met Cosmopolitan een weekend glamping in Amsterdam weg. Als je de prijs wint ga je natuurlijk niet alleen; je drie beste vriendinnen zijn ook uitgenodigd!

En de prijs bestaat uit meer dan een overnachting; je wordt door een privéchauffeur in de luxe Glam-editie van Opel opgehaald, gaat lekker lunchen, krijgt een personal shopper mee op stap – en, niet geheel belangrijk, wat shoppinggeld –, gaat uiteten, cocktails drinken en als je wilt ook nog stappen. Na een heerlijk nachtje geslapen te hebben ‘glamping style’ ga je de volgende dag weer de stad in voor een brunch en een high-tea!

Zie jij het programma toch liever anders (wat we ons bijna niet voor kunnen stellen)? Dan wordt het naar jouw wensen en behoeftes aangepast. Hoezo luxe?!

Kans maken op deze fantastische prijs? Het enige wat je hoeft te doen is dit formulier invullen! Good luck! Let op: de actie duurt tot 12 augustus.

glamping opel cosmopolitan

www.cosmopolitan.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties