0

Het is bijna zover! Hét leukste shopfestijn van Nederland gaat van start op donderdag 4 oktober en heeft dit keer het thema dans. Drie dagen lang kun je genieten van de beste aanbiedingen in de Bijenkorf voor mode en meer. Dat betekent leuke merken shoppen als SuperTrash, Tommy Hilfiger en DKNY voor een veel fijner prijsje! Benieuwd wat er verkocht gaat worden? De boekjes zijn nu online te bekijken.

Maar wat het allerleukste zou zijn is dat je als éérste mag shoppen in de Amsterdamse Bijenkorf en ook nog eens 1000 euro shoptegoed voor dit krijgt! Je kunt hierop kans maken met behulp van de Drie Dwaze Dagen game genaamd de Dwaze Rij. Ook als je niet als eerste eindigt heb je een leuke prijs. Nummers 2 tot en met 500 mogen donderdagochtend voor de grote massa naar binnen stormt shoppen. Klik hier om kans te maken op deze geweldige prijzen!

Maar er is meer. Als je op Pinterest jouw vijf favoriete artikelen op een zelfgemaakte Drie Dwaze Dagen-pinboard plaatst, maak je elke dag kans op een cadeaucard van 250 euro. Ook op de Facebook-pagina van de Bijenkorf kunnen cadeaucards worden gewonnen met behulp van de Dwaze-fruitautomaat. Via Twitter maak je kans op deze prijzen door te tweeten in welk filiaal jij shopt tijdens de Drie Dwaze Dagen.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.dedwazerij.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties