0

ADVERTORIAL Win 1 minuut gratis shoppen bij Lushified.comKun jij wel wat (gratis) nieuwe items voor jouw najaarsgarderobe gebruiken en houd je van spelletjes? Dan is dit dé perfecte manier om elke vrije minuut die je hebt door te brengen!

Vanaf nu maak je namelijk kans op één minuut gratis shoppen bij Lushified.com! Hoe? Ga razendsnel naar EenMinuutShoppen.nl en doe mee met het spel. Wat moet je doen? Klik op start om het verlanglijstje uit te klappen en te beginnen met het spel. Let wel op, want de tijd start meteen!

De bedoeling is dat je zo snel mogelijk de vijf items van het verlanglijstje vindt. Vergeet ze daarna niet in je winkelwagentje te plaatsen! Als je alle items hebt, stopt de tijd en zie je jouw score. Heb je alle items binnen een minuut gevonden? Dan maak je kans om dagwinnaar te worden!

Degene met de beste score van de dag krijgt een Lushified.com voucher ter waarde van 20 euro. Daarnaast gaat degene met de beste tijd van alle dagwinnaars er op 2 december om 12:00 uur vandoor met één minuut gratis shoppen bij Lushified.com! Wie wil dit nou niet?

Dus waar wacht je op?! Ga vliegensvlug naar EenMinuutShoppen.nl en speel elke vrije minuut die je hebt mee om kans te maken op deze geweldige prijs!

gratis shoppen lushified.com

www.eenminuutshoppen.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties