0

ADVERTORIAL Shop originele outfits bij WeAreLabels.comLeuke shopadresjes kun je nooit genoeg hebben. Wij hebben een goede tip voor jullie; een winkel waar je zowel online kunt bestellen als in fysieke winkels kunt shoppen.

We hebben het over WeAreLabels.com. De webshop is één jaar geleden gelanceerd en nu al favoriet bij échte modeliefhebbers. De boetieks zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wat je er kunt vinden? Maar liefst dertig fijne merken, veelal uit Scandinavie. Just Female, Second Female, Minimum, Modstrom, Numph, MbyM, Mink Pink en Gestuz om er maar een paar hele fijne te noemen.

Het merendeel van de collectie is geprijsd tussen 40 en 80 euro, dus heel betaalbaar. Toch is hun aanbod heel anders dan dat je in de gemiddelde winkelstraat kunt terugvinden dankzij de originele merken die ze verkopen. De kans dat iemand op een feestje hetzelfde als jou draagt als je gehuld bent in items van WeAreLabels.com, is dus heel klein.

Laatst heeft de webshop een make-over ondergaan. Het resultaat? Een beeldige webshop waar je leuke items kunt shoppen én ook nog eens een lust voor het oog is. Bekijk de webshop hier!

we are labels webshop

De beeldschone website van WeAreLabels.com

Modstrom Coat

Modstrom Coat € 159,95

Eleven Paris T-shirt

Eleven Paris T-shirt € 45,95

Numph Blouse

Numph Blouse € 39,95

Gestuz Pull

Gestuz Pull € 105,95

Maison Scotch Bomberjack

Maison Scotch Bomberjack

Second Female Sweater

Second Female Sweater € 89,95

Minimum Dress

Minimum Dress € 59,95

www.wearelabels.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties