0

Wij testten Andrelon Haar HoofdhuidEen tijdje geleden schreven we al over de nieuwe lijn van Andrélon genaamd Haar & Hoofdhuid. De producten beloven een mooie bos haar én een gezonde hoofdhuid, iets waarvan mensen denken dat niet hand in hand kan gaan in één product.

Hoog tijd dus om de producten van Andrélon aan een test te onderwerpen om te zien of het écht werkt. Michelle, redacteur bij I Love Fashion News, koos voor de Bright Shine variant van de Haar & Hoofdhuid lijn in combinatie met de Repair Mask. Ze wast haar lokken om de dag, en soms zelfs elke dag, omdat ze een hekel heeft aan vettig haar. Helaas zorgt dit ervoor dat haar hoofdhuid soms wat jeukerig aanvoelt omdat deze is uitgedroogd door het vele wassen met andere shampoos.

Michelle waste afgelopen drie weken haar lokken met de Andrélon Haar & Hoofdhuid shampoo. Daarnaast gebruikte ze het Repair masker ééns per week voor de droge punten van het haar. Het resultaat? Een mooie hoofdhuid die niet meer jeukt én een glanzende bos lokken. Je begrijpt dat deze combinatie vanaf nu blijvend bij Michelle in de badkamer te vinden is!

De shampoos kosten € 4,29 en het masker € 4,99 en zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij de drogist.

ILFN's Michelle testte deze producten: Andrélon Haar & Hoofdhuid Bright Shine shampoo en Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair Mask

Michelle is erg blij met het resultaat!

Een ander product uit Andrélon's Haar & Hoofdhuid lijn; de Volume shampoo

Een ander product uit Andrélon's Haar & Hoofdhuid lijn; de Repair shampoo

www.andrelon.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties