0

ADVERTORIAL Twee jeans voor maar 100 euro bij Jeans CenterBen jij een echte jeans girl en kun jij nog een paar goede spijkerbroeken gebruiken? Dan is Jeans Centre the place to be! Dit denim walhalla heeft de mooiste merkbroeken tegen fijne prijzen.

En binnenkort kun je losgaan tijdens hun Denim Market! Jeans Centre organiseert tien dagen lang de grootste denim sale van Nederland. Met natuurlijk lots of jeans maar ook spijkerblousjes en warme truien voor fijne prijsjes. Tijdens de Denim Market scoor jij twee broeken van de merken Garcia, Cars, Chief, Levi’s, LTB en Wrangler voor maar 100 euro! Op deze manier loop jij er dit najaar niet alleen fashionable bij, maar houd je ook nog geld over om leuke dingen te doen! Trouwens, de Denim Market is ook voor mannen en kinderen!

Van 26 september tot en met 6 oktober kun je zowel online als in alle filialen van Jeans Centre flink shoppen met fikse korting. Vergeet ook niet om lid te worden van Jeans Centre. Leden ontvangen een JC Membercard, waarmee je vijf euro extra shoptegoed cadeau krijgt (naast de huidige punten die je dan spaart) en automatisch kortingspunten spaart bij elke aankoop. Tevens blijf je zo op de hoogte van exclusieve en leuke voordelen. Handig!

Bekijk de flyer over de Denim Market en een aantal van de items uit de actie hieronder!

Branding beeld Denim Marketjpg

Denim blouse Garcia Talpa women

Denim Blouse Garcia Talpa Women via Jeans Centre

LTB jeans Jonquil woman dark

LTB Jeans Jonquil Women Dark via Jeans Centre

Shirt Image Impress Woman

Shirt Image Impress Women via Jeans Centre

Garcia jeans Riva Woman black

Garcia Jeans Riva Women Black via Jeans Centre

Trui Garcia Beyonce Women

Trui Garcia Beyonce Women via Jeans Centre

Garcia jeans Riva Woman Stone wash

Garcia Jeans Riva Women Stone Wash via Jeans Centre

www.jc.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties