0

ADVERTORIAL Trendy, snel en zuinig met jouw BMW i3On trend en mooi; dat zijn categorieën waar wij dames rekening mee houden bij het aanschaffen van kleding. In de mode is duurzaamheid ook steeds meer een belangrijk ding. We willen kledingstukken kopen die verantwoordelijk zijn gemaakt zonder de natuur al te veel te schaden.

Waarom zou je jouw keuze voor een auto ook niet zo maken? BMW staat natuurlijk bekend om hun snelle, mooie en sportieve auto’s maar het merk komt nu met een model waarbij ook aan de natuur is gedacht. De BMW i3, die vanaf 16 november te verkrijgen is, is namelijk super duurzaam.

De BMW i3, die je zou kunnen vergelijken met een ‘smartphone’ qua functies, is de eerste volledig elektrisch aangedreven auto van het merk. De actieradius is zo’n 160 km, wat inhoudt dat je die afstand ermee kunt rijden zonder de auto te moeten opladen. Neem je de optionele ‘range extender’ erbij dan is de actieradius zo’n 300 km. Dat is een ritje naar Antwerpen om te shoppen en terug!

De BMW i3 heeft niet alleen een CO2-uitstoot van 0 (ja je leest het goed; nul!), maar is ook nog eens duurzaam geproduceerd. De stroom die gebruikt wordt in de fabriek om de auto te maken, is 100 procent afkomstig uit een windmolenpark.

De auto is van buiten een beauty maar ook qua inhoud zit het goed. Je kunt kiezen voor leer dat is gelooid met olijvenblad extract (dat is duurzaam) maar ook voor een fijne stof als bekleding die is gemaakt van gerecycled plastic. Het dashboard heeft mooie Eucalyptus houten details dat FSC gekeurd is.

Nieuwsgierig naar deze trendy, snelle en zuinige auto? Bekijk de BMW i3 hieronder!

BMW i3 1 BMW i3 2BMW i3 3 BMW i3 4 BMW i3 5 BMW i3 6 BMW i3 7 BMW i3 8 BMW i3 9 BMW i3 10 www.bmw.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties