0

Je hebt op I Love Fashion News al eerder kunnen kennismaken met het tassen- en accessoiremerk Smaak. Hun collectie bestaat uit beeldschone tassen in verschillende kleuren van prachtig leer. En dat voor een hele goede prijs van gemiddeld 200 euro.

Maar is dat alsnog een beetje te duur voor jou maar ben je wel verliefd op Smaak? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan hun outlet en stock store. Deze opent op zaterdag 1 december om 11 uur haar deuren op de Amsterdamse Prinsenstraat 16 en het is echt zo een winkel waar je lekker kunt rondsnuffelen. Wat je er precies kunt vinden? Samples én one of a kind modellen die niet in productie zijn gegaan voor een koopje… Een perfect cadeautje dus voor een ander of jezelf!

Als je er snel bij bent kunt je de mooiste tassen scoren. Omdat het om unieke exemplaren gaat, is het echt ‘op is op’. De winkel is vooralsnog alleen op zaterdag en zondag geopend.

Wij gaan zeker een bezoekje brengen want als je de onderstaande tassen uit de gewone collectie ziet… weet je dat er heel wat moois te scoren is bij de outlet en stock store! (We hebben trouwens binnenkort een hele leuke winactie met hun, dus hou ILFN goed in de gaten!)

www.smaakamsterdam.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties