0

ADVERTORIAL Super korting op een tijdelijk Grazia abonnementHet is en blijft heerlijk om tijdschriften te lezen. Vooral tijdens de zomer en als je op vakantie bent, is het fijn om met een leuk magazine te ontspannen.

Jullie zijn natuurlijk allemaal bekend met Grazia, dé nr. 1 fashion weekglossy. Iedere week lees je in Grazia exclusieve interviews, emotionele real life verhalen en kun je smullen van fijne shopping tips, celebrity news en beauty tips! Maar Grazia biedt natuurlijk ook de nieuwste trends op het gebied van lifestyle, de leukste reizen, goed geïnformeerde health en psyche-verhalen en niet te missen hot spots. Grazia: verslavend als schoenen… Altijd actueel en inspirerend!

Wij hebben een fantastische aanbieding voor jullie. Als je nu een abonnement neemt van 10 weken op Grazia, betaal je slechts € 15,-! Dit betekent dat je een korting krijgt van 45 procent en, heel fijn, het abonnement stopt automatisch. Deze deal kun je simpelweg niet laten liggen! En wees er snel bij, want de aanbieding geldt slechts vijf dagen (dus tot en met 9 augustus).

Look great & be up to date met Grazia! Klik hier om gebruik te maken van deze super deal!

grazia abonnement korting 1

grazia abonnement korting 2

grazia abonnement korting 3

grazia abonnement korting 4

grazia abonnement korting 5

www.grazia.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties