0

ADVERTORIAL Hiermee maak je zelf prachtige gellak nagels thuisHeb jij er ook zo’n hekel aan dat jouw nagels al een dag nadat je ze gelakt hebt, gaan bladderen? Wij van ILFN in ieder geval wel! Zeker op vakantie is het een kriem. Gelukkig is daar nu een perfecte oplossing voor!

Het merk genaamd Lovelak biedt gellak die je thuis zelf kunt opbrengen met als resultaat salon kwaliteit! Als je nog niet helemaal bekend bent met het concept gellak; het is een speciaal soort nagellak die op de natuurlijke nagels wordt aangebracht en vervolgens moet uitharden onder een UV-lamp. Jouw gelakte nagels blijven twee tot drie weken glanzend, sterk en super mooi! Natuurlijk is de gellak ook te gebruiken op jouw teennagels. Perfect voor op vakantie!

Ook de kleurkeuze bij Lovelak is reuze! Als je dol bent op heerlijke zomerse tinten, dan kun je jouw hart ophalen maar ook voor komend najaar is er genoeg te verkrijgen; je kunt namelijk kiezen uit meer dan 40 verschillende kleuren! Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle verschillende tinten hier! Onze favoriete kleuren zijn A Kiss in Marrakech en Check The Flags in Moscow… en die van jou?

Net zo enthousiast als wij? Wij hebben bij Lovelak een speciale korting geregeld voor onze lezeressen! Als je nu een Tryout set of een Deluxe set bestelt, dan krijg je meer dan 20 procent korting! Klik hier om gebruik te maken van deze actie! Bovendien krijgt elke vijfde besteller drie gratis zomerkleuren toegestuurd.

lobvelak ilfn

 

www.lovelak.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties