0

ADVERTORIAL Stoer sexy en warm de winter door met Miss NickelsonVoordat je het weet is het ijskoud in Nederland! Kun je het je nog herinneren hoe freezing het was afgelopen winters? Juist ja… Maar wat nou als je lekker warm de winter door wil maar ook fashionable ten tonele wil verschijnen?

Dan kun je terecht bij Miss Nickelson! De dameslijn van het merk Nickelson heeft een fijne collectie, verdeeld in drie lijnen, voor komend najaar die zowel stoer, sexy en dus ook warm is. De Val di Fassa lijn gebruikt ook dit jaar frisse opvallende kleuren gecombineerd met prachtige artworks die zorgen voor een opvallende, sexy en sportieve look.

De Monumental lijn is bedoeld voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen. Keywords voor deze collectie zijn barok motieven, zwart kant, gouden borduursels, panter prints en luxe stoffen. Het resultaat?! Een fashionable look voor de luxepoezen onder ons.

Waan je in het perfecte winter wonderland dankzij de Enchanted Couture lijn. Deze collectie is uitgevoerd in mooie tinten als ice blue, ice pink en soft mint gecombineerd met strass stenen en zilveren, glanzende details en veel off white. Dankzij Teddy voeringen en imitatie bont details zul jij het nooit koud krijgen.

Wist je trouwens dat je Nickelson naast mooie jassen ook leuke schoenen en sweats in haar collectie heeft? Onze favorieten zijn de Kandy, een fijn wit vest in de vorm van een colbert, en sneaker Coco die uitgevoerd is in zilver en goud met studs en stenen.

Voor ieder wat wils dus bij Miss Nickelson. Bekijk de jassen hieronder en klik op jouw favoriet om te bestellen!

Abelie

Abelie

Jemma

Jemma

Sandy

Sandy

Selene New

Selene New

Silvana

Silvana

Kandy

Kandy

Coco

Coco

www.nickelson.eu

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties