0

ADVERTORIAL Stijlvol op wintersport dankzij de SkihutHet nieuwe jaar is begonnen dus dat betekent dat het ski seizoen voor de deur staat. Natuurlijk kun je in een simpel kloffie op de piste verschijnen, maar stijlvol is wel zo leuk.

Daarvoor kun je terecht bij de Skihut! Deze winkel heeft grote collectie casual kleding en staat bekend om zijn indrukwekkende aanbod aan wintersportkleding. De trend voor komend ski seizoen? Luxe! Denk hierbij aan kleurrijke jassen en broeken die afgewisseld worden met basics in zwart en wit.

Vind je die onflateuze skibroeken niks? Deze winter kun je heuse skinny’s krijgen voor op de piste! De speciale skibroeken zijn mooi nauwsluitend waardoor je benen slanker lijken en je billen gelift worden.

Ook ondermode is dit jaar belangrijk. Dames kunnen niet zonder pullie’s met strasstenen en heren niet zonder trendy thermokleding van Merino wol. Stijlvol op de après ski verschijnen is hierdoor niet langer een probleem. Zeker niet in combinatie met kleurrijke snowboots die bij jouw outfit passen.

Een skibril en een helm dragen suf? Nou nee! Deze twee dingen worden steeds meer een fashion item dankzij de vele kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn en de luxueuze afwerking.

Nieuwsgierig naar de wintersportcollectie van De Skihut? Kom dan langs in een van de filialen in Scheveningen, Oosterbeek of Knokke (Belgie) of kijk op Skihut.nl voor de webshop en meer informatie.

skihut collectie wintersport kleding 1

skihut collectie wintersport kleding 2

skihut collectie wintersport kleding 3

skihut collectie wintersport kleding 4

www.skihut.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties