0

diamond point 150Als je wel eens in de Bijenkorf komt, dan ben je vast wel bekend met Diamond Point. Deze juwelier is een expert op gebied van edelstenen en de bewerking hiervan. Diamond Point verkoopt luxe gouden en diamanten sieraden waarvan een groot deel in eigen atelier ontworpen wordt.

(advertorial)

Maar wist je ook al dat je bij Diamond Point kan sparen voor jouw ideale diamanten sieraad? Dit kan omdat je jouw sieraad, die gemaakt is van 18 krt wit- of geelgoud en gezet is met de beste kwaliteit diamanten, stapsgewijs waardevoller kunt maken. Een groeibriljantsieraad koop je al vanaf 120 euro en kun je binnen twee jaar inruilen voor een item uit het groeibriljant spaarsysteem met een grotere briljant. Deze wordt altijd gezet in een nieuw sieraad waardoor je bij iedere groei van sieraadmodel of goudkleur kunt wisselen.

Ook handig: het sieraad is bij Diamond Point een jaar gratis verzekerd tegen diefstal en ook na inruil is het sieraad weer een jaar lang gratis verzekerd. Heb je al een groeibriljant van een ander merk? Geen probleem! Ook dan kun je verder groeien met een groeibriljant van Diamond Point.

Bekijk hieronder voorbeelden van groeibriljantsieraden! Klik op jouw favoriet om te bestellen.

Ringen

Ringen, solitair & alliance

Ringen

Solitair & alliance ringen

Ring

Princess solitair ring

Oorstekers

Oorstekers

Hanger

Hanger

Oorstekers

Oorstekers

Ring

Solitair ring

www.diamondpoint.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties