0

ADVERTORIAL Sony Xperia SP is de ultieme Instagram smart phoneAnno 2013 zijn wij fashionista’s vaak aan onze smartphone gekluisterd. Vooral Instagram is favoriet en nu dat je video’s kunt uploaden, is beeldkwaliteit des temeer van groot belang. Maar welke smartphone kan nou die topkwalititeit leveren die jij wil?

Sony’s nieuwste smartphone genaamd Xperia SP voldoet zeker aan jouw hoge eisen. Het apparaat maakt HD video-opnames; super scherp dus! Dankzij de speciale ‘Exmor RS for mobile sensor’ met HDR kun je, ongeacht de omstandigheden, ultrascherpe beelden maken. Of het nu donker is of dat je sterk tegenlicht hebt, het maakt allemaal niet meer uit.

Als je van de auto mode gebruik maakt dan ben je van succes verzekerd; de scèneherkenning zorgt in combinatie met HDR en ruisvermindering voor het best mogelijke beeld. De genoemde kwaliteiten zijn natuurlijk niet enkel voor video’s maar gelden ook voor de 8 megapixel fast capture fotocamera.

De haarscherpe beelden die jij en anderen hebben gemaakt kun je in volle glorie bewonderen op het super heldere 4.6 inch 720p HD Reality Display met Mobile BRAVIA® Engine 2. Dit laatste zorgt voor nog een betere kijkervaring omdat je content geanalyseerd wordt en het beeld zich aanpast.

Naast een goed innerlijk, speelt uiterlijk natuurlijk ook een rol. Gelukkig kun je met de nieuwe Sony Xperia SP prima voor de dag komen. Het aluminium frame ligt lekker in de hand en bevat een ‘transparant element’ dat van kleur kan veranderen. Zo zie je snel of je gebeld wordt of dat je een bericht binnen krijgt. Ook kan deze ritmisch pulseren op de maat van de muziek.

sony xperia sp 1 sony xperia sp 2 sony xperia sp 3 sony xperia sp 4 sony xperia sp 5 Colorful houseswww.sonymobile.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties