0

ADVERTORIAL: Soaked in Luxury nu bij SuusDeWinkel.nl!Ben jij het ook zat om door het leven te gaan in kleding waar iedereen in loopt? Dan moet je weten dat je in ieder geval niet in de Kalverstraat moet zijn, maar online. En wij hebben een top webshop voor je gevonden!

Bij SuusDeWinkel.nl zijn ze altijd op zoek naar nieuwe merken met verrassende collecties waar ook de prijs aangenaam van is. Sinds kort hebben ze een aantal nieuwe merken in hun collectie opgenomen, zoals Soaked in Luxury. Een merk dat trendy items heeft maar ook nog eens betaalbaar is. Extra pluspunt; Soaked in Luxury komt niet één keer per seizoen met een collectie, maar heeft tussendoor nog extra items in verschillende kleuren en stijlen. Natuurlijk verkoopt SuusDeWinkel.nl nog andere leuke merken als Dante6, Goosecraft, 10Days, Bruuns Bazaar, Snob en B by Bridget.

Dus waar wacht je nog op? Neem snel hier even een kijkje in hun shop (én opslaan in jouw favorieten) of klik op één van de foto’s hieronder om hun items van Soaked in Luxury te bekijken!

SuusDeWinkel.nl Soaked in Luxury 1

SuusDeWinkel.nl Soaked in Luxury 2

SuusDeWinkel.nl Soaked in Luxury 3

SuusDeWinkel.nl Soaked in Luxury 4

www.suusdewinkel.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties