0

ADVERTORIAL Snel een echt schone huid dankzij Philips VisaPureJe kent het vast wel; als je trouw jouw gezicht schoonmaakt voor het slapen gaan, zie je het zwart er vanaf komen. Jek! Helaas kun je met een gewone reinigingsmelk of lotion alleen niet al het vuil van jouw huid verwijderen.

Gelukkig schiet Philips ons te hulp met een revolutionaire uitvinding; VisaPure. Het eerste apparaat voor thuis die, dankzij een borsteltje dat trilt en roterende bewegingen maakt, in één minuut zowel jouw gezicht als hals écht grondig kan schoonmaken. Op een zachte manier worden vuil, make-up en dode huidcellen verwijdert. Dankzij de masserende bewegingen wordt de bloeddoorstroming van de huid gestimuleerd waardoor die vanzelf weer gaat stralen. Het apparaat reinigt maar liefst tien keer effectiever dan met de hand!

VisaPure is gewoon in combinatie met jouw normale reinigingsproducten te gebruiken én is waterdicht. Dus als je gewend bent om onder de douche of in bad jouw huid schoon te maken, kun je dit gewoon blijven doen. De borsteltjes zijn in meerdere varianten te verkrijgen; voor de normale en de gevoelige uit, maar ook voor een peeling. Ook handig; de borstel geef dankzij een piepje zelf aan wanneer je van huidregio moet wisselen tijdens het reinigen.

Een bijkomend voordeel is dat crèmes beter hun werk kunnen doen na de reiniging met VisaPure omdat deze beter kunnen worden opgenomen in een superschone huid. VisaPure is compact en draadloos waardoor het apparaat makkelijk mee te nemen is op reis.

VisaPure en de borsteltjes zijn nu te koop, onder andere in de webshop van Philips. Het apparaat inclusief één borsteltje is verkrijgbaar vanaf € 139,99 en de losse borsteltjes zijn te koop vanaf € 8,99.

philips visapure 1

philips visapure 2

philips visapure 3

philips visapure 4

philips visapure 5

www.philips.nl/visapure

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties