0

ADVERTORIAL Shop online bij the Sting com en win shoptripNa alle grote steden in Nederland en een paar shops in het buitenland, werd het tijd voor de volgende stap. Modewinkel The Sting heeft vanaf nu een eigen webshop!

Wat je er kunt vinden? Natuurlijk alle leuke merken die ook in de winkel terug te vinden zijn. Op TheSting.com kun je meer dan duizend artikelen online shoppen vanuit je luie stoel van de exclusieve merken zoals Sutherland, Amy & Ivy, Revelation en Non Grada.

Nog een voordeel? Op TheSting.com is een ‘online paspop’ te vinden. Hier kun je complete outfits mixen, matchen en stylen. Bij Trends & Styles blijf je op de hoogte van de nieuwe SS13 collecties en de musthaves van het nieuwe modeseizoen. Super handig!

Dat je nu vanuit je luie stoel kunt shoppen bij TheSting.com, moet natuurlijk gevierd worden. Dit doet de modeketen, én hoe! Allereerst krijgt iedereen die meedoet aan de actie gratis verzending op TheSting.com, maar je maakt ook kans op 87 Gift Cards, The Sting Stoel én een shopping trip naar Londen!

Sleep jij dat laatste in de wacht, dan vlieg je met drie vrienden naar Londen City, overnacht je in het Luxury Sanderson hotel en ga je shoppen bij € 500,- shoptegoed bij The Sting op Picadilly Circus! Hoe leuk is dat?!

En het houdt niet op! Ook geeft TheSting.com 3x een Gift Card t.w.v. € 250,- weg die besteedt kan worden tijdens shoppen met een personal stylist!

Klik hier om mee te doen!

Shop online bij The Sting com en win shoptrip

www.thesting.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties