0

‘s Nachts in onze goede dromen vliegen de Chanel tassen ons om de oren, net als Cartier Love Bracelets en Burberry jassen. Maar ook heerlijke cupcakes doen ons hartje sneller kloppen.

Cupcakes zijn nog niet zo heel lang in Nederland te verkrijgen, terwijl ze in de VS en Engeland al eeuwen te koop zijn. Sinds kort heeft de eerste échte cupcakery op Hollandse bodem haar deuren geopend in Amsterdam. Van Ness Cupcake is te vinden op de Spuistraat 232 en verkoopt de meest heerlijke cupcakes!

De winkel is gespecialiseerd in het zachte cakje met heerlijke topping. Ze worden elke dag vers bereid met hoogwaardige ingrediënten. Ook de twaalf smaken zijn om bij weg te dromen… Wat denk je van Apple Cinnamon, Chocolate Espresso, Bastogne Cookies en Lemon Lime?

Ook de winkel is een feestje om te bezoeken. De shop bevindt zich in een oud pand in het centrum van Amsterdam en is schattig ingericht met paarse accenten. We love it! Let op: de winkel is enkel geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

Helaas, wat een job hebben wij, moesten we de cupcakes even aan een grondige test onderwerpen en we zijn het erover eens: cupcakes waren nog nooit zo lekker! Onze favoriete smaken zijn Chocolate, Carrot en Honey Banana.

De heerlijke smaken bij Van Ness Cupcake

De winkel

Het bord bij de ingang... je kunt er niet omheen!

De smaken die wij probeerden

Mjammie!

De openingstijden van Van Ness Cupcake

www.vannnesscupcake.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties